Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Βόμβα» Κάντζι η ΑΕΛΚ! (photos+vid)

Η Καλλονή έφερε στη χώρα μας τον Σενεγαλέζο επιθετικό, Μακούμπα Κάντζι!

Η αποδέσμευση του Βιάτσεσλαβ Χλεμπ άδειασε μία ακόμα θέση ξένου στην ομάδα της Λέσβου και η ΑΕΛ Καλλονής είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι με την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής! Σύμφωνα, λοιπόν, με αμερικάνικα δημοσιεύματα, στην Ελλάδα για λογαριασμό της έχει έρθει ο Σενεγαλέζος φορ, Μακούμπα Καντζι!

Ο Κάντζι είναι 27 ετών (02/08/85) και έχει ύψος 1μ.93! Γεννήθηκε στη Σενεγάλη, μεγάλωσε στην Γκάμπια και πήγε στις ΗΠΑ το 2003. Έπαιξε στην Ηστ Μέκλενμπουργκ, στη Νορθ Καρολάινα όπου αναδείχτηκε MVP και το 2004 αγωνίστηκε στο κολέγιο της Τζόρτζια Μιλιτέρι όπου είχε 17 γκολ και 6 ασίστ.

kan1

Ακολούθησαν οι Ατλάντα Σίλβερμπακς (2006-08) με 36 συμμετοχές και 14 τέρματα, ενώ το 2008 δόθηκε δανεικός στους Νιού Γιόρκ Ρέντμπουλς με τους οποίους σκόραρε μία φορά σε 5 εμφανίσεις. Τα δικαιώματά του αγοράστηκαν έναντι 175.000 δολαρίων! Έκανε εκπληκτική χρονιά στο MLS με συμπαίκτη τον Τιερί Ανρί (23 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ και 13 συμμετοχές, 1 γκολ την επόμενη), ενώ σε φιλικό του 2010 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε μία φορά και έδωσε μία ασίστ. Μάλιστα, η εφημερίδα «Sun» ανέφερε ότι η Μπόλτον και η Μπλάκπουλ ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν, όπως και η Skoda Ξάνθη.

kan2

Το 2010 ο Κάντζι έγινε ανταλλαγή στους Κολοράντο Ράπιντς (16 συμμετοχέ). Τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά συνέχισε στους Χιούστον Ντάιναμο (29 συμμετοχές, 4 γκολ). Διεθνής δεν είναι παρότι η Σενεγάλη και η Γκάμπια τον έχουν καλέσει να φορέσει τη φανέλα τους. Ο λόγος είναι ότι ο ίδιος περίμενε κλήση από τις ΗΠΑ.

kan3

Τα αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δέχτηκε προτάσεις από τις Κλερμόν, ΑΕΚ Λάρνακας, Κάρταλσπορ και Σαφχάουζεν, αλλά η ΑΕΛΚ είναι αυτή που κέρδισε τη μάχη και εκτός απροόπτου θα τον εντάξει στο δυναμικό της!

 

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep